
צילום: דוברות הכנסת
ח״כ בצלאל סמוטריץ׳ לפתחי וזמרי בעם: "אנחנו בתקופה של עיוורון מאד מסוכן"
פתחי וזמרי בעם
ח״כ בצלאל סמוטריץ׳ לפתחי וזמרי בעם: "אנחנו בתקופה של עיוורון מאד מסוכן. כאשר אנחנו גיבשנו את ההתנגדות החד משמעית שלנו על רעמ - עשינו עבודה. תרגמנו דברים, האזנו לנאומים בערבית, עברנו על חומרים. הציבור הישראלי ייחשף לעוד מעורבות של רעמ עם חמאס. הם אינסטלטורים יוצאים מן הכלל, יש לה מומחיות אדירה בהלבנות כספים ובהעברות. אני אומר לך באחריות שמאות מיליוני שקלים שיעברו במזומן לרשויות הערביות ימצאו את דרכם במלבנה מאד מתוחכמת וקשה למעקב - גם לארגוני טרור"
על לפיד: "זה כאילו שיאיר לפיד מקפיד בכל פעם שהוא פותח את הפה - לעשות מעצמו צחוק. הוא לא מבין כמעט באף נושא שהוא מדבר בו"
על בנט ושקד: "השנאה של בנט ושקד לנתניהו העבירה אותם על דעתם ודתם וגרמה להם לחבור לגרועים שבאויבינו רק כדי לסלק את נתניהו, זה דבר שלא יסולח"
01.11.2021