
"ניסיון להכפיש גיבור ישראל" | עו"ד דוד פטר במתקפה חריפה על היועמ"שית והתקשורת בפרשת סיכול גופמן
פתחי וזמרי בעם
"ניסיון להכפיש גיבור ישראל" | עו"ד דוד פטר במתקפה חריפה על היועמ"שית והתקשורת בפרשת סיכול גופמן
עו"ד דוד פטר לפתחי וזמרי בעם: "ראיתי עיתונאים שפימפמו את פרשת גופמן ללא הרף, ופתאום כותבים: 'זו פארסה לא מעניינת, בואו נתקדם'. בטח - אחרי שניסו להכפיש את שמו של גיבור ישראל רומן גופמן. נעשה את זה פשוט: לאורך כל התהליך לא הייתה אפילו ראשית ראיה לכך שגופמן שיקר. היועמ"שית למעשה אומרת - אולי הוא שיקר במקום שאנחנו לא יודעים - והיא ממשיכה לחפש שוב ושוב, ובכל פעם מתברר שגם שם הוא לא שיקר. היא שוב ושוב מובכת בבג"ץ. זה אירוע שמתאים אולי לחבר אופוזיציה בכנסת, לא ליועצת משפטית שאמורה לייצג את הממשלה - ובדרך רומסת גיבור ישראל ומסכנת את ביטחון המדינה, כאשר מי שראש הממשלה בוחר לראש המוסד לא נכנס לתפקידו בזמן"
זמרי: "היועצת אמרה בתחילת התהליך 'אני לא יכולה להגן על המינוי הזה'. עם כל מה שנחשף - זה פשוט מדהים שהשופטים לא מעמידים אותה במקומה, והתקשורת העלובה כאן ממשיכה ללוות את הפרשה כאילו יש כאן משהו"
פטר: "הסיפור הגדול באמת לא היה היועצת המשפטית ולא גופמן. יש כאן סיפור הרבה יותר גדול - נרמול של מרד. זה האירוע בעולם החדש הזה שהתקשורת מלבה. הפטריוטיות היא מרדנות - כלומר, אם אתה רוצה להיות ישראלי טוב, לתפיסתם, אתה חייב להתנגד לכל החלטה של הממשלה הנבחרת"


